6.9.2005: Rapport fra USA

Landstræner Benni Ljungbäck har lige sendt en kort rapport fra Colorado Springs, hvor den danske VM-trup forbereder sig til årets VM:

Rejsen gik fint, men vi var meget trætte, da vi endelig kom til Colorado. Vi valgte at holde hviledag søndag og et enkelt træningspas mandag for at få rejsen ”ud af kroppen” og komme over tidsforskellen.

Tirsdag startede samlingen med godt 50 fremmødte brydere, så både Anders og Mark har rigeligt med sparring. Træningen er overvejende sparring og kampsituationer – det er MEGET hårdt, men det giver resultat! Vore brydere er med helt fremme. Vi kan godt mærke, at vore brydere er gået fremad, siden vi sidst var herovre – det er godt for selvtilliden. Mark og Anders giver alt og lidt til ved hvert pas og er hårde ved deres modstandere.

I weekenden blev et af turens højdepunkter afviklet. Der blev afholdt orienteringsløb i ca. 3000 meters højde, i Rocky Mountains. Det er en ekstremt hård konkurrence, der tapper bryderne for stort set alle kræfter. I år var der 18 to-mands hold til start, og det hele gik ud på at finde alle 15 kontroller inden for 4-5 timer.

Første hold i mål, var Brad Vering og Jay Antonelli. De fandt alle kontroller på 4 timer og 6 minutter. Det er for øvrigt første gang nogensinde, at et hold finder alle kontroller. På andenpladsen kom THE VIKINGS! Helt fantastisk af Anders og Mark! Med tanke på den hårde træning og at de amerikanske brydere er vant til denne type af løb, var det ren Danish Dynamite, fortæller en stolt landstræner.

Erik Nyblom

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]