24.9.2005: JM og SM for drengehold

Der er lørdag den 24. september afholdt jyske og sjællandske mesterskaber for drengehold.

I det jyske var Thrott Åbyhøj værter for mesterskabet. Der var deltagelse af fire hold, AK Frem Randers, FfI Frederikshavn, Herning og Thrott Åbyhøj. Værterne trak det længste strå og blev jysk mester, men med mindst mulige margen til FfI der blev nummer 2. Begge hold havde besejret AK Frem og Herning, og deres indbyrdes kamp endte uafgjort. Thrott havde flest faldsejre og dermed flest klassifikationspoint. Spændende og nervepirrende var det. Således byttede de to hold placering i forhold til sidste år. AK Frem blev nr. 3 på trods af resultatet, da Herning var nødt til at mikse med mere end én klub for at stille hold, og dermed kunne resultatet ikke noteres. Resultaterne af holdmatcherne så sådan ud:

FfI – AK Frem 5-2
Herning – Thrott 1-5
AK Frem – Herning 3-4
FfI – Thrott 3-3 (28-30)
AK Frem – Thrott 3-4
FfI – Herning 5-1

På Sjælland var BK Viking Frederikssund værter, og her var der også deltagelse af fire hold, AIR Roskilde, BK Thor Nykøbing A, BK Thor Nykøbing B og BK Viking Frederikssund. Thor Nykøbings A hold gentog bedriften fra sidste år og blev sikker sjællandsmester med tre klare sejre. Der var anderledes tæt dyst om de øvrige placeringer, hvilket resultaterne af holdmatcherne afslører.

Thor Nykøbing A – Thor Nykøbing B 6-0
BK Viking – AIR 3-4
Thor Nykøbing A – AIR 5-2
BK Viking – Thor Nykøbing B 4-3
AIR – Thor Nykøbing B 3-3
Thor Nykøbing A – BK Viking 6-1

Så AIR løb med andenpladsen, BK Viking blev nr. 3 og Thor Nykøbing B nr. 4.

Vanen tro var der både i Åbyhøj og Frederikssund diskussion og forvirring omkring deltagelse med miksede hold. Når man låner, mikser man. En klub kan låne én eller to brydere fra én anden klub, sådan at holdet består af brydere fra maksimalt to danske klubber. Låner man tre eller fire brydere fra én anden klub, kan man ikke kalde sig sit klubnavn. Det er muligt at nedenstående paragraf skal omformuleres, men p.t. ser paragrafen for miksede hold i mesterskabsregulativet sådan ud:

§ 26. Miksede hold

Klubber, der ikke kan stille eget hold, kan deltage på mikset hold bestående af brydere fra maksimalt 2 danske klubber.

Der kan ikke mikses med andre klubber til de danske holdmesterskaber end dem, man miksede med til jyske/sjællandske mesterskaber for hold.

Klubber, der har deltaget med to rene klubhold i de jyske/sjællandske mesterskaber for hold, må selv bestemme, om de vil rokere med brydere fra det ene hold til det andet, eller deltage med et hold bestående af brydere fra de to hold, til de danske holdmesterskaber.

Klubber, der har deltaget med et rent klubhold i de jyske/sjællandske mesterskaber for hold, må ikke mikse med en anden klub til de danske holdmesterskaber.

Klubber, som har mikset med hinanden til jyske eller sjællandske mesterskaber for hold, har ikke i de danske holdmesterskaber de brydere, som har deltaget på mikset hold, til rådighed til deres eget klubhold.

Miksede seniorhold kan erhverve sig titlen Dansk Holdmester og modtage DIF's officielle mesterskabsmedaljer.

Palle Nielsen

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 1 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]