25.9.2005: Brydeforbundets Elitecenter

Forbundets Elitecenter i Farum er godt kørende!

Efter en ganske langtrukken og langtfra problemfri opstart er der nu godt gang i elitetræningen i Farum. På nuværende tidspunkt har Eliteudvalgets centertræner Jarek Pyzara en pæn trup til den daglige træning på Elitecenteret.

”Team Farum”
Anders Nyblom, Håkan Nyblom, Brian Jørgensen, Lars Jørgensen, Mark Kristensen, Dennis Jensen, Rune Nilsson samt Rune Strobl har alle etableret sig i Farum og kan ud over den daglige morgen- og aftentræning benytte både styrketrænings-faciliteter og det idrætsmedicinske team, som Team Danmark har etableret i Farum. IMT består af læge, fysioterapeut, psykolog, massør og ernæringspersonale. Herudover har de alle adgang til Team Danmarks spiseordning, hvor der serveres sund og god mad fire dage om ugen.

Mark O. Madsen er inde ved militæret og deltager på nuværende tidspunkt kun i træning om aftenen. Både Mark O. og Frederik Ekstrøm, der er tilknyttet brydegymnasiet i Klippan, har dog mulighed for at benytte IMT personalet, da begge er medlemmer af Eliteudvalgets bruttotrup.

Er du interesseret?
Går du med tanker om at give brydningen en ekstra skalle? Vil du forsøge at kombinere studier og brydning? Går du måske med tanker om at søge ind på brydegymnasium i Sverige eller tage et eller flere år i Tyskland? Hvorfor ikke søge til Farum i stedet?

Her kan du kombinere uddannelse og brydning. Vi har en dygtig centertræner og dine sparringspartnere er Danmarks bedste brydere! Bliver du indlemmet i Eliteudvalgets Bruttotrup, kan vi i samarbejde med Team Danmark, etablere specielle ordninger med uddannelsesinstitutionerne samt logi på ”kollegieværelse”.

Tag endelig kontakt til undertegnede eller landstræneren (+46 705 843 203), hvis du vil vide mere.

Erik NyblomKlik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]