28.9.2005: Skolebrydedag i Horsens

Så er vi igen i gang med skolebrydedage. Samarbejdet med Dansk Skoleidræt fortsætter denne sæson i flere amter, og skolebrydedagen er blevet eftertragtet, så der er et ønske om at få aktiviteten på programmet fast hvert år. I Vejle Amt er der god opbakning, og her var der hurtigt fyldt op med det maksimale antal elever, som klubberne havde forskrevet.

80 elever fra tre skoler indtog Hermod Horsens den 27. september og var vældig sat op. De havde glædet sig og lavet opfindsomme navne til deres hold, som bestod af otte elever blandet i størrelse og drenge og piger. Man kunne bl.a. overvære kampe med rocker-rotterne og de uovervindelige knusere – jojo. Jeg synes, vi er ved at finde et godt koncept, der er enkelt at administrere og nemt at arrangere for alle. Det virker godt og sjovt for børnene med holdkampene. Igen blev der gået til den. Både piger og drenge kæmpede bravt. Og igen ingen skader – ikke engang en blodtud.

Kristian Rosendahl Hansen fra Dansk Skoleidræt, Vejle Amt, deltog. Tak til ham for hjælpen og tak til Hermod Horsens for de perfekte rammer omkring dagen. Den 6. oktober går det løs i Kolding. KIF har sat et maksimum på 150 elever, da arrangementet afholdes i KIF centret. Der kommer 145 fra fire skoler. Klubben har valgt at afholde Byens Stærkeste SFO samme dag om eftermiddagen, ja når nu madrasserne er ude, og folk har taget fri, så kan vi lige så godt fortsætte med vores yndlingsbeskæftigelse, vi tager 100 børn mere. Ses i Kolding.

Palle NielsenKlik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]