5.12.2005: Mark O. Madsen nr. 1 på verdensranglisten

TheMat.com International Wrestling Rankings

TheMat.com, det amerikanske brydeforbunds hjemmeside, har publiceret en rangliste der ranker brydere og nationer i alle tre olympiske stilarter.

Et panel bestående af internationale sportsjournalister, har lavet en top 15 liste pr. vægtklasse og en top 15 liste over nationer i hver stilart.

Ikke helt uventet er Mark O. Madsen, BK Thor rangeret højt i 74 kg klassen, men at de internationale sportsjournalister ranker Mark foran verdensmesteren, vidner om respekt for Marks talent. Det er ganske åbenlyst at disse journalister var til stede i Budapest og overværede VM-finalen og muligvis tæller Marks sølv ved Militær-VM også på plussiden.
Et VM sølv er meget sjældent i dansk brydning, men det er helt outstanding at Mark O. Madsen topper verdensranglisten!

Anders Nyblom indtager en flot sjetteplads på ranglisten i 55 kg klassen, en placering han via femtepladsen ved årets VM, helt klart har fortjent.

På baggrund af disse præstationer er Danmark placeret som nr. 12 på nationslisten – for øvrigt som bedste vestlige nation, foran Tyskland, USA, Finland og Sverige, men også foran Georgien, Armenien, Polen og andre store brydenationer!
I den officielle statistik fra VM ligger Danmark faktisk på en 11. plads, foran Aserbajdsjan, men er i denne rangliste ”forvist” til en placering som nr. 12.
Det er en fantastisk placering, som vel kun de største optimister har turdet håbe og tro på – og kun de færreste har snakket højt om. Ranglisten kan ses på denne hjemmeside i Forum eller direkte på TheMat.com

Erik Nyblom

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]